Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Egy megbízható partner.
Bemutatkozás

Az MLT Autósbolt 1993-ban kezdte meg működését. Jelenleg Mezőtúron a Dózsa György út 6 és Szarvason a Szabadság út 59 szám alatt van üzletünk. 
Hatalmas raktárkészlettel rendelkezünk személy- és  tehergépkocsikhoz illetve motorkerékpárokhoz egyaránt. A környéken meghatározó pontjai vagyunk a járműalkatrész kereskedésnek. 2011-ben kezdtük el interneten is árulni alkatrészeinket, melyet egyre többen vesznek igénybe. Postai utánvéttel vagy előre utalással is tudjuk küldeni a megrendelt alkatrészeket. A 16.00-ig beérkezett rendeléseket munkanapokon igyekszünk még aznap postázni. Ha jelenleg éppen nincs raktáron a kért termék egyike, azt megpróbáljuk néhány napon belül beszerezni és ezután a többi rendeléssel együtt postázni. Amennyiben 2 napnál több időt vesz igénybe a beszerzés, minden esetben értesítjük a vásárlót, hogy fenntartja-e a rendelését addig az időpontig amíg várhatóan be tudjuk szerezni. Minden esetben arra törekszünk,  hogy vásárlóink elégedettek legyenek a kiszolgálással és a megrendelt alkatrésszel. Szerencsére egyre több visszatérő elégedett vásárlónk van. Legyen Ön is a vásárlónk!  

Üdvözlettel: Muzsai Lajos cégvezető MLT AutósboltA Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!